Nieuws


26 september 2018

HOE CREEER JE EEN BETERE WERELD

We zijn bekend met het feit dat we leven in een fysieke wereld waar alles meetbaar en aantoonbaar is.
Aan de hand hiervan wil ik graag duidelijk maken en uitdragen dat we ook leven in een onzichtbare wereld met een onvoorstelbaar scheppend vermogen. Het gaat hier om de wereld van de geest, de wereld van het onbewuste.

Weet je dat we mogelijkheden hebben om te meten wat er in onze innerlijke wereld gebeurt?
Het gaat hier om ons gevoel! Dit is het open bloeien van ons onbewuste innerlijke leven en het projecteert als het ware de manier waarop we rationeel denken.

Waarschijnlijk weet je niet dat het wetenschappelijk bewezen is dat wij mensen van de ene trilling (aardse wereld) naar de andere trilling (geestelijke wereld) kunnen schakelen.
Nu vraag jij je misschien af hoe? Simpel door de kracht van onze geest op ons bewustzijn te projecteren en daarnaar te luisteren.

Onze gedachten zijn verschijnselen die niet verantwoordelijk zijn voor ons bewustzijn. Dit onbewuste verschijnsel projecteert zich met een enorme snelheid in ons bewustzijn.
Ons denken geeft leiding aan al onze geestelijke bezigheden in onze hersenen. Je zou kunnen zeggen dat je je wensen in het leven in een goede richting kunt sturen en daarmee jouw leven in de juiste banen kunt leiden om je geest (onderbewustzijn) te ontwikkelen.

In mijn opleiding mediumschap leg ik uit en praktiseren wij hoe het mogelijk is om de impulsen van je ratio te verlagen van stress naar innerlijke rust waardoor je bewustzijn zich kan ontplooien doordat je geest zich opent en daardoor je leven zich kan transformeren. Hoe meer je bewustzijn zich ontwikkeld, des temeer gevoelsleven zich steeds dieper kan ontplooien.
Je lichaam en geest komen daardoor met elkaar in balans waardoor je positieve gemoedstoestand ervaart en uitdraagt in je dagelijks leven. Tijdens deze ontwikkelingen ontplooit er niet alleen een mediumschap maar ga je ook ervaren hoe jij het innerlijk leven kunt gebruiken om rust, geluk en succes te ontplooien in je leven.

Hoe meer balans er ontstaat tussen je lichaam en geest, hoe meer onderbewustzijn zich zal ontplooien en deze zich zal verbinden met je dag- bewustzijn.

Door open te bloeien, zal er een transformatie ontstaan. Hierdoor ontstaat er een toegang naar mediamieke groei die ongekend kan zijn.
Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om informatie te verkrijgen uit de wereld van de geest, de wereld van het onbewuste.

Martin Reul

Psychosociale praktijk, counseling, coaching en ontwikkeling op spiritualistische grondslag.
Dedemsvaartweg 70 (hoek Meppelweg) 2545 AC Den Haag
070 - 396 13 38 - 06 - 534 126 94
mfr@martinreul.nl - www.martinreul.nl

Nieuws/Bewustzijn-martin-reul.PNG


Meer nieuws >>